The Clockwork Cottage

Nestled within a beautiful rural landscape, The Clockwork Cottage was an opportunity to explore the firms love of integrating landscape and built forms. This was achieved through careful siting and selection of architectural interventions that fulfilled the practical and functional requirements while elevating the experience of the property.

Creation of view corridors emphasise the individual and unique nature of the site. By enhancing the existing buildings and space through simple architectural intervention, we were able to utilise existing features of the property.

This project was based on the envision of profound pieces of design that did not require the buildings to do all of the work, but knit together different elements to create a playful and exciting space.

The Clockwork Cottage

View Description